Skip to the content

Materielhuset logo

Totalleverandør af stilladser, stiger og byggepladshegn i høj kvalitet

 


2005
I 2005 fik Finn Paulsen den idé at stifte Materielhuset. Baggrunden var et liv i udlejningsbranchen og så det faktum, at det pludseligt blev muligt at få forhandlingen af det meget anerkendte Custers alu-stillads. Finn kontaktede derfor branchens dygtigste mand indenfor alu-stillads til forhandlere, Tommy Ulrich, og de 2 etablerede så Materielhuset A/S.

2007
I 2007 var der virkelig gang i byggeriet i Danmark og resten af Skandinavien. Materielhuset havde mod på meget mere, og derfor blev UNIHAK AB i Sverige købt, og med et var vi en seriøs partner indenfor murerstillads i det meste af Norden.

2009
Industri og produktion havde det rigtig svært efter de gyldne år, og mange firmaer mærkede finanskrisen. Makkerparret bag Materielhuset købte derfor Svenstrup Træindustri, som producerede trævarer – og primært traller til murerstillads. Fabrikken er løbende optimeret på produktionsmetoder og teknologi, og er i dag en veldrevet fabrik, som producerer højkvalitetsprodukter – primært traller -i miljøcertificeret svensk grantræ.

2018 marts
I-hak i Sverige overtages, og lægges under UNIHAK, hvilket har løftet niveauet og giver en god synergieffekt på det svenske marked.

2018 maj
Materielhuset bliver opkøbt af Profil Værktøj A/S
- Dette medvirker at vi nu bliver en del af noget større, hvilket styrker vores brand og giver begge firmaer en større platform at arbejde med.

Kasper Christensen, hovedaktionær i Profil Værktøj A/S, får efter kort tids forhandling købt Materielhuset, og i et nyt set-up, stadig med Kasper som hovedaktionær, fortsætter Tommy Ulrich i firmaet – og bliver en del af den nye samlede ejerkreds, som udover Kasper og Tommy består af yderligere 3 personer. Materielhuset drives således som et søsterselskab til Profil Værktøj A/S under PM Group.


Når du handler med Materielhuset får du en seriøs partner, som ønsker at finde de bedste og mest holdbare løsninger til netop din opgave.

Vi sætter en ære i god service og sparring. Har du et spørgsmål til vores produkter, brugen af dem eller lovgivningen omkring dem, så ring eller skriv endelig til os.

Materielhuset fremstår således i dag som en solid og seriøs leverandør af alle former for stilladser til den professionelle håndværker. Udover Custers, så er nogle af de bedste leverandører nøje udvalgt, og i dag får vi kvalitetsdele til stilladser fra det meste af verden.

Hovedsædet er i Gl. Havdrup syd for Roskilde, produktionen af traller i Nørager ved Hobro – og administrationen i Herning, hvor Profil Værktøj er hjemhørende. Vi leverer næsten alle varer fra hovedlageret i Gl. Havdrup, og der sendes dagligt stilladser rundt i hele Danmark – og til Sverige, Finland, Norge og Island.

 


Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar. Ring på 70 222 402 eller skriv til info@materielhuset.dk