Skip to the content

Leverandører

Vi samarbejder med de store og de kvalitetsbevidste. Mød dem her.


 

Custers


Custers alustilladser er et hollandsk kvalitetsstilladssystem. Systemet inde­holder 3 forskellige produkter: foldestilladser, rullestilladser og facadestilladser. Det unikke ved Custers systemet er, at alle 3 typer passer sammen.

Alle løsdele kan sammenbygges på kryds og tværs, hvilket giver en langt større fleksibilitet og langt færre dele som skal indkøbes.

Det store tilbehørsprogram og de mange kombinationsmuligheder gør det let at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Custers stilladser er naturligvis godkendt efter gældende danske regler. Derudover har Custers systemet også en række internationale godkendelser, således at stilladset også lever op til de gældende krav i f.eks. Sverige, Norge, Tyskland og mange andre europæiske lande.

 

Unihak


Hvad enten opgaven er lille eller stor, har UNIHAK systemet det, du skal bruge for at klare opgaven. Stilladset kan bygges både som facadestillads, murer­stillads eller tømrerstillads. Det er din opgave, som bestemmer typen.

Der kan benyttes stilladstraller eller den traditionelle aluminiumsplatform. Herudover kan der naturligvis let monteres trapper i stål eller aluminium.

UNIHAK stålstillads opfylder naturligvis Arbejdstilsynets krav.
Herudover har UNIHAK stålstillads SP-godkendelsen, hvor der stilles nogle af de strengeste krav, der kan stilles til stilladser. UNIHAK stålstillads er godkendt op til 450 kg pr. m2.

 

Skeppshult


Skeppshultstegen producerer nogen af verdens bedste og mest sikre stiger og så tilmed i nabolandet Sverige.
Virksomheden har lavet stiger i 62 år og har deraf en meget lang erfaring i fremstilling af stiger.

Skeppshults Press & Svets AB er en privatejet familievirksomhed i sine egne lokaler med omkring 50 ansatte.

Skeppshult tilbyder et meget bredt udvalg af professionelle enkeltstiger, skydestiger, hejsestiger, combistiger, skamler, badestiger og tilbehør.

Siden 2013 er Skeppshult-stigen ISO-certificeret i henhold til 9001, 14001 og AFS. Alle stiger er godkendt til professionelt brug i hele Norden.

 

Vepe


VEPE er en veletableret producent af mange stålkomponenter til brug på byggepladser. Alt bliver produceret i Finland og så er de kendt for høj kvalitet og smarte løsninger.

Virksomheden er familieejet, har 46 ansatte og har produceret stålprodukter i mere end 86 år.
Du kan derfor altid regne med et gennemtænkt og testet produkt fra denne leverandør.

Virksomheden producerer miljørigtigt og kontrollerer naturligvis efter Standard EN 1090-1;2009+A1:2011.

 

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar. Ring på 70 222 402 eller skriv til info@materielhuset.dk